Ilmoita näyttelykoirasi tulokset vuoden 2018 RTB-kilpailuun

Venäjänbolonkat ry. tiedottaa:

ILMOITA NÄYTTELYKOIRASI TULOKSET VUODEN 2018 RTB-KILPAILUUN!!!  

Tammikuun loppu lähenee!!! Pienenä muistuksena kaikille yhdistyksemme jäsenille!

Jos haluat ilmoittaa näyttelykoirasi mukaan vuoden 2018 RTB kilpailuihin, niin vielä on aikaa laskea koirallesi pisteet ja lähettää ne hallitukselle tarkastettavaksi ja julkaistavaksi.

HUOM!!! Vuoden 2018 RTB kilpailun pisteisiin ei lasketa NORD-SERTejä! Kilpailun sääntöjä muokaan vuodelle 2019 niin, että NORD-SERT:t lisätään pistelaskuun. 

(HUOM!!! Lisäys tähän VANHAAN 25.1.2019 julkaistuun tiedotteeseen! Vaikka 25.1.2019 sen aikainen hallitus suunnitteli, että NORD-SERTit lisätään 2019 pistelaskuun, niin 2019 maaliskuun vuosikokouksessa valittu nykyinen istuva hallitus käsitteli moneen kertaan NORD-SERT asiaa kokouksissaan ja päätti, ettei NORD-SERTejä lisätä jälkikäteen 2019 vuoden RTB-pistelaskuun. Hallitus päätti uudistaa RTB-pistelaskujärjestelmää suuremmin ja päätti myös, että uudistetut säännöt astuvat voimaan vasta 1.1.2020. Tämän katsottiin olevan kaikille tasa-arvoista, etteivät säännöt muuttuisi kesken kisakauden. Näihin uusiin sääntöihin on NORD-sertit listätty.
Uusiin sääntöihin voi käydä tutustumassa verkkosivuillamme.  https://venajanbolonkatry.wordpress.com/vuoden-rtb-saannot/ 

Tulokset oltava lähetettyinä viimeistään 31.1.2019

Säännöt löytyvät oheista linkistä:
venajanbolonkatry.wordpress.com/vuoden-rtb-saannot/

Lue säännöt tarkkaan ja laske sitten koirasi pisteet ja lopuksi lähtetä ne tarkastettavaksi sähköpostilla
venajanbolonkat.ry@gmail.com